iRepair4u.dk er et Mobil- og PC værksted, der har sat tempoet op til at passe til kundernes travle hverdag.

Derfor kan vi tilbyde udskiftninger af iPhone-skærme på ned til 20 minutter og din computer kan ofte være klar blot to hverdage fra indlevering.
Med beliggenhed i Sct. Jørgens park Næstved er iRepair4u.dk dedikeret til at passe ind i kundernes shoppingvaner og yde en ekstra-ordinær service. Dette gør sig også gældende for vores mange erhvervskunder, der nyder godt af at vi er vant til at det skal gå stærkt og at tingene bare skal virke.


fbFind iRepair4u på Facebook

Vi reparerer din elektronik. Det gælder alle slags mobiltelefoner, computere, og enheder som Playstations, hjemmeprintere og andre elektroniske genstande. Vi har ekspertise i at få tingene til at virke og giver gerne en hjælpende hånd. Du skal derfor være velkommen til at kontakte os med forespørgsler om reparationer! iRepair4u.dk er dedikeret til at servicere dig og hurtigst og billigst muligt afhjælpe dine problemer med dine elektroniske enheder. Vi har altid en specialist klar til netop din problemstilling. Vi står altid inde for vores reparationer og skulle der imod forventning opstå problemer, udskifter vi gladeligt alle defekte dele.

iRepair4u.dk sætter stor pris på kundernes tilfredshed og er altid klar til at hjælpe dig.