er en dynamisk forretning, der siden 2002 har arbejdet med vin og spiritus fra nogle af verdens mest interessante distrikter. Indehaver Lars Andersen og hans ansatte elsker vin og god kvalitetsspiritus og brænder for det, de har med at gøre.

Forretningen har i dag mere end 400 forskellige vine og over 250 forskellige slags spiritus på lager.
Vinhandlen henvender sig til livsnydere – dem, der gerne vil betale lidt ekstra for en anderledes oplevelse. Men selv om det koster penge at producere og markedsføre god vin og spiritus, så har Næstved Vinhandel evnen til at finde producenter, hvor der til fulde fås ”value for money”.


Ikke kun flydende fristelser.

Næstved Vinhandel har også et stort udbud af den fineste chokolade, friskmalet kaffe, the og specialiteter som foie gras, olie/eddiker og pateer m.m. Alt sammen med til at skabe den perfekte gavekurv. Hver fredag og lørdag er der flasker åbne i forretningen, og tilbuddet lyder: ”Kom og smag, duft, nyd og oplev under kyndig vejledning og professionel betjening en verden med lækre vine, øl, spiritus og chokolade!

Vi følger centrets normale åbningstider som du kan se nedenforSmagninger.

Næstved Vinhandel arrangerer året igennem også smagninger i butikken såvel som i private vinklubber og virksomheder. Smagningerne kan være øl, vin, spiritus eller en kombination af førnævnte. Ofte foregår smagningerne i sammenhæng med lidt lækker mad.

Se vores aktuelle smagninger ved at trykke på billedet eller hervinsmagning